Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стържене от пред в ляво при пълен десен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеЩом окачването има горен и долен носач лагер на макферсона липсва има едно гумено тампонче но не ти е от него проблема те по принцип са доста здрави.
Карето не може да е. То щрака. А тук все едно стърже желязо в пластмаса... некъв такъв звук. Трябва да я двигна и за завъртя колелото на място да видя дали ще го има. Ама сега тука вали страшно и няма как... не ми се мокри.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМхм... е те това не се бях замислял. Ма понеже с другите момчета дето ми помагаха за окачването разсъждавахме и някой каза за лагера и аз не се замислих изобщо.
Карето не може да е. То щрака. А тук все едно стърже желязо в пластмаса... некъв такъв звук. Трябва да я двигна и за завъртя колелото на място да видя дали ще го има. Ама сега тука вали страшно и няма как... не ми се мокри.sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеПри мене при вдигнато колело в въздуха не се чуваше нищо-явно се освобождава малко разстояние и се чудех рейката ли е ,каре ли е,но при свалена гума веднага ми се наби на очи тежеста на баланса,не бързай и утре е ден-може да не вали а до тогаваDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ако внимателно се загледаш най вероятно ще установиш че ти опира гумата в колонката, която държи кората под калника и бронята. Не ти опира нито в носача нито баланс на джантата.Last edited by fiore; d.m.y г., 20:13.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеако внимателно се загледаш най вероятно ще установиш че ти опира гумата в колонката, която държи кората под калника и бронята. Не ти опира нито в носача нито баланс на джантата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment